Neurohoitotyö -täydennyskoulutus

13.04.2023 - 25.05.2023 Sataedu, Ulvila

Koulutuspäivät 13.4, 27.4, 11.5. ja 25.5.2023 klo 9.00-14.30. Ilmoittaudu 28.2.2023 mennessä.

Koulutus on suunnattu lähihoitajille, jotka ovat kiinnostuneita neurologisista häiriöistä, neurohoitotyöstä ja haluavat kerrata tai laajentaa omaa osaamistaan työskennellessään neurologisten asiakkaiden kanssa.

Koulutuksen tavoitteena on syventää osaamista neurohoitotyön periaatteista ja sisällöistä. Koulutus on tietopohjaa tarjoileva sekä oallistava, jonka myötä koulutuksessa hyödynnetään osallistujien omaa osaamista ja kokemuksia.

Koulutuksen sisältö:
– aivojen ja keskushermoston anatomia ja toiminta, aivovamman määritelmä, tietokannat
– toimintakyvyn tukeminen, neurologisen asiakkaan kuntoutumisen ja liikkumisen tukeminen ja neurologisen kuntoutujan erityispiirteet
– käytännön harjoittelua ja case tehtäviä aiempien teoriapäivien pohjalta
– palvelut ja etuudet, omaisten ja läheisten huomioiminen sekä ensitiedon antaminen
– toiminnanohjauksen haasteet, vuorovaikutuksen menetelmät ja kirjaamisen merkitys

Kouluttajina toimivat: Eveliina Alinen, Kirsi Jaakkola ja Jutta Vaahtio.

Haluatko vastaavan koulutuksen järjestettäväksi omassa organisaatiossasi? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Tilauskoulutus voidaan toteuttaa Sataedun toimipisteessä, tilaajan toimipisteessä tai TEAMSin välityksellä.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Laskutamme koulutuksen hinnan mikäli ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen tai jätetään kokonaan peruuttamatta. Peruutukset sähköpostitse heidi.valli@sataedu.fi

Lähetämme ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse lisätietoja koulutuksen aloituksesta tai mahdollisesta peruuntumisesta. Huomaathan tarkistaa myös Roskaposti -kansion.

Jaa sivu