Osallistujia Satakunnan hoitotieteen symposium -tapahtumasta.

Hoitotieteen laaja-alaisuus esillä Satakunnan viidennessä hoitotieteen sympiosiumissa

18.4.2024

Satakunnan viides hoitotieteen symposium järjestettiin keskiviikkona 16.4.2024. Päivän teemana oli hoitotieteellinen tutkimus uudistuvissa sosiaali- ja terveydenhuollon rakenteissa.

Päivän aikana kuultiin puheenvuoroja monipuolisesti aiheen eri näkökulmista ja ne toivat esille hoitotieteen laaja-alaisuutta. Teemat käsittelivät ikääntyvien hoidon ja palvelujen kehittämistä, eettisiä kysymyksiä digitaalisissa palveluissa, ravitsemuksen tutkimusta työikäisten hyvinvoinnin edistäjänä, varhaista puuttumista päihteiden käyttöön, monialaista yhteistyötä kuntoutumisessa sekä hoidon ja palvelujen jatkuvuutta. Professori Minna Stolt tiivisti loppupuheenvuorossaan päivän antia niin, että jatkossa on aiheellista miettiä, miten potilaan ja asiakkaan hyvä hoito ja palvelu voidaan varmistaa eri tasoilla.

Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Satakunnan hyvinvointialue, Turun yliopiston hoitotieteen laitos, Satakunnan ammattikorkeakoulu sekä Hoitotieteiden tutkimusseuran Satakunnan aluetoimikunta ja se toteutettiin hybridinä. Tapahtumaan osallistui lähes 50 aiheesta kiinnostunutta eri puolilta Suomea.

Seuraava Satakunnan hoitotieteen symposium järjestetään 2026.

Kuvassa päivän puhujia sekä tapahtuman järjestelyihin osallistujia.

Jaa sivu