Koulutukset

14.08.2023 - 31.05.2025 | Opetus ja osaaminen
Vammaisalan ammattitutkinto, kehitysvamma-alan ohjaaja (AT)

Koulutus on tarkoitettu:  Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja tai hoiva-avustaja -koulutus ja toimit vammaisalan työssä tai olet suuntaamassa vammaisalan työhön.

Koulutuksen pakollinen tutkinnon osa Ammatillinen toiminta kehitysvamma-alalla edellyttää hoidollista osaamista sekä lääkehoidon osaamista.

Koulutukseen hakeutuminen ja koulutuksen toteutus:  Koulutukseen on jatkuva haku.

Tutkinnon rakenne:
Tutkinto muodostuu kolmesta pakollisesta tutkinnon osasta, 135osp:
– Ammatillinen toiminta kehitysvamma-alalla, 45 osp
– Toimintakyvyn ja oppimisen tukeminen, 45 osp
– Vuorovaikutus ja kommunikointi, 45 osp
Lisäksi suoritetaan valinnaisia tutkinnon osia 15 osp
– Sosiokulttuurinen työ, 15 osp
– Yhteistyö perheen ja läheisten kanssa, 15 osp
– Tutkinnon osa tai osia ammatillisesta perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon perusteista, 15 osp


14.08.2023 - 30.05.2025 | Opetus ja osaaminen
Vammaisalan ammattitutkinto, henkilökohtainen avustaja

Koulutus on tarkoitettu: Voit hakea koulutukseen, jos olet hankkinut työkokemusta sosiaali- ja terveysalalta tai olet kiinnostunut henkilökohtaisen avustamisen työstä.
Koulutukseen hakeutuminen ja koulutuksen toteutus:  Koulutukseen on jatkuva haku.

Tutkinnon rakenne:
Tutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta:
– Henkilökohtaisen avun järjestelmässä toimiminen, 30 osp
– Henkilökohtainen avustaminen, 60 osp
Lisäksi suoritetaan valinnaisia tutkinnon osia 60 osp
– Vuorovaikutus ja kommunikointi, 45 osp
– Yhteistyö perheen ja läheisten kanssa, 15 osp
– Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnonosa, 30 osp
– Tutkinnon osa tai osia ammatillisesta perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon perusteista, 15-60 osp


19.07.2024 - 19.07.2024 | Opetus ja osaaminen
Satakunnan lääkäripäivä 2024

Satakunnan lääkäripäivä on jazz-henkinen lääkäripäivä Porissa. Tapahtuma järjestetään jo kuudennen kerran perjantaina 19.7.2024 SAMK-kampuksella.
Satakunnan lääkäripäivä on lääkäreiden jatko- ja täydennyskoulutustapahtuma. Koulutuksen luennot ovat useiden erikoisalojen ajankohtaisista aiheista, sisältäen myös hammaslääketieteen luentoja.


13.09.2024 - 13.09.2024 | Opetus ja osaaminen
Satakunnan Nepsy-päivä 2024: Neurokirjon miehet, pojat ja isät, miten haluatte tulla kohdatuiksi?

SAMKin ja Satakunnan hyvinvointialueen yhteistyössä järjestämä nepsy-ajankohtaispäivä on tulossa taas! Neurokirjon tyttöjen ja naisten teemasta on koulutettu viime vuosina paljon, joten seuraavan nepsy-päivän puitteissa pureudutaan neurokirjon miesten ja poikien näkökulmaan. Seminaari on kohdennettu kaikille neurokirjon parissa työskenteleville ammattilaisille sekä muille aiheesta kiinnostuneille


13.09.2024 - 31.05.2025 |
Täydennyshaku 5.8. asti: Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus 30 op

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus -koulutuksesta saat konkreettisia työvälineitä ja valmiuksia ohjata henkilöitä, joilla on neuropsykiatrisia piirteitä tai diagnosoitu neuropsykiatrinen vaikeus. Valmennuksen tavoitteena on asiakkaan omien voimavarojen ja arjenhallinnan keinojen sekä yleisemminkin myönteisen elämänpolun löytyminen. Koulutuksessa harjoittelet omaa neuropsykiatrista valmennusta ja saat säännöllistä työnohjauksellista tukea pääkouluttajilta, mikä auttaa sinua käynnistämään oman valmennusprosessisi turvallisesti ja ammattimaisesti. Samoin vertaisryhmätyöskentely


23.09.2024 - 23.09.2024 | Opetus ja osaaminen
Nepsy -boostaus iltapäivä

Nepsy -boostaus iltapäivä on suunnattu hyvinvointialueella toimiville nepsy-valmentajille sekä työssään kohderyhmän kanssa työskenteleville. Tavoitteena on osaamisen ja tiedon vahvistaminen nepsy-piirteisen kanssa työskentelyssä sekä yhteinen palvelujen kehittäminen. Voit ilmoittautua myös etäosallistujaksi.


25.09.2024 - 25.09.2024 | Opetus ja osaaminen
Syöpää sairastavan potilaan ensikohtaamisesta sairauden paranemiseen

Koulutuspäivän tarkoituksena on avata syöpäpotilaan hoitopolkua diagnoosin saamisesta sairauden paranemiseen. Päivän teemaan johdattavat asiantuntijat, jotka kohtaavat syöpäpotilaita hoidon eri vaiheissa.
Koulutuspäivän tavoitteena on antaa ammattilaisille osaamista ja eri näkökulmia kohdata ja tukea syöpäpotilaita ja heidän läheisiään. Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka työskentelevät syövänhoidon parissa.


05.02.2025 - 08.04.2025 |
Palvelumuotoilu 5 op -verkkototeutus

Onko sinulla tai työnantajallasi tarvetta kehittää toimintaanne uusilla tavoilla? Palvelumuotoilu tarjoaa teille yhteiskehittämisen menetelmiä, jotka ovat innostavia ja nopeasti omaksuttavia. Palvelumuotoilu (5 op) -opintojaksolla keskitytään sote-alan kehittämiseen, mutta se soveltuu yhtä hyvin myös muilla aloilla käytettäväksi. Palvelumuotoilun lainalaisuudet ovat sovellettavissa kaikkialla. Tällä opintojaksolla työskennellään aitojen työelämän haasteiden kanssa ja opitaan teoriatiedon lisäksi soveltamaan toimintamalleja ja


Ilmoita koulutus sivustolle

Ilmoita koulutus