Hyvinvointi- ja terveysteknologiahakemisto Wenla

Vaaleatukkainen nainen istuu pieni lapsi sylissään ja keskustelee tummatukkaisen naisen kanssa.

Hyvinvointi- ja terveysteknologiahakemisto Wenla tarjoaa tietoa kuluttajille, kunnille ja sosiaali- ja terveysalan organisaatioille kohdennetuista hyvinvointi- ja terveysteknologiapalveluista. Hakemiston tarkoituksena on koota yhteen markkinoilla olevat teknologiset palvelut.

Wenla-palvelulla halutaan lisätä tietoisuutta teknologioiden mahdollisuuksista mm. hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn edistämisessä sekä tarjota ideoita sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen. Palvelun sisältöä voidaan hyödyntää sosiaali- ja terveysalaan sekä hyvinvointi- ja terveysteknologiaan liittyvässä koulutuksessa. Palvelulla edistetään myös alan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa.

Mikäli aihe kiinnostaa, rekisteröi itsesi käyttäjäksi tai tilaa Wenlan uutiskirje!

Tutustu palveluun osoitteessa https://wenla.fi/.

Wenla-palvelun tuottamisesta vastaa elinkeino- ja kehitysyhtiö Prizztech Oy. Wenla-palvelua jalkautetaan ja kehitetään osana Teknologian älykkäällä käyttöönotolla uusia palveluinnovaatioita sote-alalle – TÄPS. Hanketta toteuttavat Prizztech Oy ja Satakunnan ammattikorkeakoulu. Hanketta rahoittaa Satakuntaliitto Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) -rahoituksella.