Sormet kannettavan tietokoneen näppäimistöllä.

Rakenteellisen sosiaalityön foorumi II: Voiko kirjaamalla muuttaa maailmaa?

25.05.2022 - 25.05.2022 Teams-etäyhteys

… niin, voiko? Tervetuloa kuulemaan ajatuksia herättäviä puheenvuoroja sosiaalihuollon kirjaamisen merkityksestä yhteiskunnalle, ammattilaiselle ja asiakkaalle. Hox! Tämä aamupäivä saattaa muuttaa käsityksesi sosiaalihuollon kirjaamisesta pysyvästi.

Katso lisää ja ohjelma Satasoten sivuilta.

Yhtenä Sosiaalihuollon kansallisen kehittämisohjelman (THL) kärkenä on rakenteellinen sosiaalityö. Tätä mukaillen teema on nostettu yhdeksi Satakunnan Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen osa-alueeksi.

Kuten sosiaalityön professori Aila-Leena Matthies on todennut, rakenteellinen sosiaalityö on saatava puheista teoiksi. Meidän on pohdittava rakenteellisen sosiaalityön tekemisen paikkoja hyvinvointialueilla – missä se pääsee parhaiten oikeuksiinsa? Rakenteellinen sosiaalityö tarvitsee rakenteet onnistuakseen, ja niitä meidän on ryhdyttävä kokoamaan yhdessä.

Kutsummekin nyt koolle Satakunnassa toimivat sosiaalityöntekijät, sosionomit sekä muut rakenteellisesta sosiaalityöstä kiinnostuneet sote-ammattilaiset maakunnalliseen rakenteellisen sosiaalityön foorumiin! Ensimmäinen Satakunnan rakenteellisen sosiaalityön foorumi kokoontui to 10.3.2022.

Foorumin tavoitteena on lisätä keskustelua rakenteellisesta sosiaalityöstä alueella sekä tarjota areena keskustelulle. Tätä kautta tarkoitus on vahvistaa rakenteellisen sosiaalityön asemaa ja osaamista Satakunnassa, sekä kehittää rakenteellista sosiaalityötä ja sen tekemisen tapoja.

Jaa sivu