Työnohjaajakoulutus (70 op)

01.05.2024 - 31.05.2024 Lähiopetuspäivät järjestetään Diakin modernilla Helsingin-kampuksella
Haluatko työskennellä työnohjaajana? Tarvitsetko työssäsi ohjaus- ja kehittämisosaamista? Tule opiskelemaan työnohjaajaksi! Haku alkaa 1.5.2024.
Diakin työnohjaajakoulutus (70 op) syventää ohjaus- ja kehittämistaitojasi sekä antaa sinulle työkaluja johtamiseen ja ohjaustyöhön Diakin kokeneiden kouluttajien avulla. Koulutuksemme noudattaa Suomen työnohjaajat ry:n (STOry) koulutussuositusta. 

Koulutuksen kivijalat ovat dialogisuus, eettisyys, voimavarakeskeisyys ja monialaisuus. Niiden pohjalta on rakennettu koulutuksen opetussuunnitelma.

Seuraava 70 opintopisteen laajuinen työnohjaajakoulutus käynnistyy 24.10.2024 ja päättyy lokakuussa 2026.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, josta 10 opintopistettä on verkko-opintoina. Työnohjaajakoulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa. Koulutuksen lähiopetuspäiviä on 25 ja ne pidetään Diakin modernilla Helsingin-kampuksella Kalasatamassa (Kyläsaarenkuja 2). Lisäksi koulutukseen sisältyy pienryhmätyöskentelyä erikseen sovittujen aikataulujen mukaan.

Syksyn 2024 ja kevään 2025 lähipäivät näet työnohjaajakoulutuksen sivuilta. Loput lähipäivät sovitaan koulutuksen alkaessa.

Kenelle 

Olet ammattilainen tai esihenkilö, joka haluaa työnohjaajaksi tai tarvitsee työssään ohjaus- ja kehittämisosaamista. Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto. Lisäksi sinulta löytyy kokemusta työnohjaukseen osallistumisesta.

Koulutuksen hinta 

Koulutuksen hinta on 6850 € + alv. 24 %, jonka voi maksaa useammassa kuin yhdessä erässä. Hinta sisältää myös koulutukseen liittyvän työnohjauksen työnohjauksen (toto). 

Hakuaika koulutukseen on 1.5.–31.5.2024. 

Hakulinkki aukeaa 1.5.2024. Valintahaastattelut toteutetaan ryhmähaastatteluina viikoilla 23 ja 24.

Löydä itsellesi uusi ammatillinen suunta ja hae koulutukseen! Lue lisää työnohjaajakoulutuksesta ja hae mukaan koulutuksen sivuilla.

Jaa sivu