AI Roundtable: Tekoälyllä ja digipalveluilla hyvinvointia soteen

02.03.2023 - 02.03.2023 Crazy Town Pori (Rautatienpuistokatu 7, Pori) ja Teams

Ikääntynyt mies älypuhelin kädessä

Tervetuloa AI Roundtable: Tekoälyllä ja digipalveluilla hyvinvointia soteen -hybriditilaisuuteen ja -työpajaan 2.3.2023 klo 13-16! Tilaisuudessa kuullaan innostavia esimerkkejä teknologiainnovaatioiden mahdollisuuksista sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä ideoidaan työpajaosuudessa uusia digi- ja teknologiapalveluja.

Tilaisuus järjestetään Crazy Townissa (Rautatienpuistokatu 7, Pori) ja Teamsissä. Tilaisuuden järjestävät Tekoälyn työkalut – AI Roundtable ja Satakunta Testbed -hankkeet.

Ohjelma:
13:00Tervetuloa!
Tekoälyn työkalut - AI Roundtable -hankkeen asiantuntija Kati Kiljunen, Robocoast EDIH,
Prizztech Oy
Satakunta Testbed -hankkeen projektipäällikkö Niina Holappa, Prizztech Oy
13:15Kokemuksia keskustelevan tekoälyn kehityksestä sote-alalle,
Toimitusjohtaja Ville Niemijärvi, Onerva
13:30Tekoälyn käyttö kotihoidossa ja turvapalveluissa,
Myyntijohtaja Samuel Kivikari, Gillie.io
13:45Esimerkkejä kehittyneen tekoälyn hyödyntämisestä sotessa,
Chief Technology Officer Ari Juntunen, Elinar Oy
14:00Kahvitauko
14:15Työpajan ohjeistus ja työpaja,
Kansainvälisen liiketoiminnan päällikkö ja Tekoälyn työkalut - AI Roundtable -hankkeen projektipäällikkö Pirita Ihamäki, Robocoast EDIH, Prizztech Oy
14:20Työpajatyöskentelyä
15:15Työpajan tulosten esittely
15:55Tilaisuuden yhteenveto

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista tilaisuuden järjestelyjen ja rajallisen osallistujamäärän vuoksi 1.3.2023 klo 12.00 mennessä osoitteessa https://www.lyyti.in/AI_Roundtable_Tekoalylla_ja_digipalveluilla_hyvinvointia_soteen_4428.

Tekoälyn työkalut – AI Roundtable -hanketta toteuttavat Prizztech Oy ja Tampereen yliopiston Porin yksikkö. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella. Satakunta Tesbed -hanketta toteuttavat Prizztech Oy, Satakunnan ammattikorkeakoulu ja WinNova ja hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Jaa sivu