Kolikkoja ja kyniä sekä papereita

Muutokseen pyrkivä sosiaalityö: Köyhyys – paljon enemmän kuin pelkkä puhetta

12.04.2024 - 12.04.2024 Teams

Pe 12.4 kello 13.00 – 14.30: Köyhyys – paljon enemmän kuin pelkkää puhetta. Alustajana erityisasiantuntija Katri Pellinen, Kanta-Hämeen hyvinvointialue ja kommentoijana YTT, yliopistonlehtori Sirpa Saario, Tampereen yliopisto

LIITY: https://teams.microsoft.com

 

Mikä Muutokseen pyrkivä sosiaalityö?

Pikassos järjestää Muutokseen pyrkivä sosiaalityö -seminaarisarjaa. Seminaarisarja toteutetaan Microsoft Teamsilla, ja se on avoin kaikille kiinnostuneille. Linkit viime kevään webinaaritallenteisiin löydät sivun alaosasta.

Seminaarisarjassa käsitellään teemoja, sosiaalisia ja kulttuurisia taustatekijöitä sekä ilmiöitä, jotka voivat olla ammatillisesti haastavia tai herätellä yllättäviäkin tunteita. Seminaarisarjan avulla pyritään herättämään keskustelua ja pohdintaa esimerkiksi sosiaalityön ja yhteiskunnan muutostarpeista sekä paikoista ja rooleista, joita sosiaalityö voi ottaa.

Sarjan taustalla kulkee kysymys siitä, kenen kokemuksella on väliä ja miksi sekä miksi toisten kokemukset ovat äänekkäämpiä kuin toisten. Seminaarikertojen rakenne on aina sama: Ensin annetaan puheenvuoro käytännön asiantuntijalle, minkä jälkeen alustusta ja teemaa kommentoi tutkija.

Tallennamme seminaarit ja viemme Pikassoksen YouTube-kanavalle, mikäli puhujat antavat luvan. Tallenteet ovat saatavilla Pikassoksen YouTube-kanavalla koko vuoden 2023 ja kevään 2024.

Jaa sivu