vanhan ihmisen käsi

Rakenteellisen sosiaalityön työpaja, aiheena ikääntyneiden asiat

08.03.2024 - 08.03.2024 Pori

Perjantai 8.3.2024 klo 12.15 – 15.30 Porissa Maantiekatu 31, Rakenteellisen sosiaalityön työpaja, aiheena ikääntyneiden asiat. Tervetuloa rakenteellisen sosiaalityön työpajaan pysähtymään tärkeän, ajankohtaisen aiheen äärelle. Työpajassa teemana ovat ikääntyneiden palveluiden saatavuus ja saavutettavuus, erityisen haavoittuvassa olevien ikääntyneiden tuki sekä omaishoitajien asema ja palvelut.

 

Tervetuloa rakenteellisen sosiaalityön työpajaan pysähtymään tärkeän, ajankohtaisen aiheen äärelle. Työpajassa teemana on ikääntyneiden asiat, mm. ikääntyneiden palveluiden saatavuus ja saavutettavuus, erityisen haavoittuvassa olevien ikääntyneiden tuki sekä omaishoitajien asema ja palvelut.

Työpajassa kuullaan alustuksia aiheesta ja päästään työstämään itseä kiinnostavaa teemaa muiden aiheen äärellä toimivien kanssa. Tavoitteena on muodostaa yhdessä tavoitetiloja ja ratkaisuja, joilla tavoitteisiin voidaan päästä.

Jos olet itse ikääntynyt, työskentelet ikääntyvien parissa, kohtaat senioreita toiminnassasi, tutkit tai kehität ikääntyneiden palveluja tai olet kiinnostunut tämän ikäryhmän asioista – tervetuloa!

Tilaisuuden järjestävät sosiaalialan osaamiskeskus Pikassos ja Kestävän Kasvun Satakunta -hankkeen Rakenteellisen sosiaalityön raportointi –osahanke. Tilaisuus on osa Satakunnan Rakenteellisen sosiaalityön viikon ohjelmaa.

Ilmoittaudu mukaan: https://link.webropol.com/s/RAKEtyopajat2024

Lisätietoja antaa: minka.leino-holm@pikassos.fi

Jaa sivu