Nuori hyppää

Rakenteellisen sosiaalityön työpaja, aiheena nuorten asiat

07.03.2024 - 07.03.2024 Teams

Torstai 7.3.2024 klo 8.15 – 11.00 etänä Teamsissa Rakenteellisen sosiaalityön työpaja, aiheena nuorten asiat. Tervetuloa rakenteellisen sosiaalityön työpajaan pysähtymään tärkeän, ajankohtaisen aiheen äärelle. Vuoden 2024 ensimmäisessä työpajassa teemoina nuorten tekemät rikokset, nepsy-piirteisten nuorten tuki ja kouluun kiinnittymättömyys.

 

Tervetuloa rakenteellisen sosiaalityön työpajaan pysähtymään tärkeän, ajankohtaisen aiheen äärelle. Vuoden 2024 ensimmäisessä työpajassa teemana on nuorten asiat, mm. nuorten tekemät rikokset, nepsy-piirteisten nuorten tuki ja kouluun kiinnittymättömyys.

Työpajassa kuullaan alustuksia aiheesta ja päästään työstämään itseä kiinnostavaa teemaa muiden aiheen äärellä toimivien kanssa. Tavoitteena on muodostaa yhdessä tavoitetiloja ja ratkaisuja, joilla niihin voidaan päästä.

Jos olet itse nuori, työskentelet nuorten parissa, kohtaat nuoria toiminnassasi, tutkit tai kehität nuorten palveluja tai olet kiinnostunut nuorten asioista – tervetuloa!

Tilaisuuden järjestävät sosiaalialan osaamiskeskus Pikassos ja Kestävän Kasvun Satakunta -hankkeen Rakenteellisen sosiaalityön raportointi –osahanke. Tilaisuus on osa Satakunnan Rakenteellisen sosiaalityön viikon ohjelmaa.

Ilmoittaudu mukaan: https://link.webropol.com/s/RAKEtyopajat2024

Lisätietoja antaa: minka.leino-holm@pikassos.fi

Jaa sivu