Satakunnan alueellinen hankeideointi: Haavoittuvassa asemassa olevien lasten, nuorten ja perheiden tukeminen

21.08.2024 - 21.08.2024 Diakonia-ammattikorkeakoulu

Ensimmäinen valtakunnallinen ESR+ -teeman Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kehittäminen ja hyvinvoinnin edistäminen kohti yhdenvertaisuutta hankehaku toteutui loppuvuodesta 2023. Toinen hankehaku toteutuu syksyn 2024 aikana.

Kutsumme Satakunnan toimijoita alueelliseen hankeideointiin! Mitä voimme tehdä yhdessä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi Satakunnassa hankeperusteisesti? Syksyn 2024 hankehaussa erityinen painotus tulee olemaan haavoittuvassa asemassa olevien lasten, nuorten ja perheiden tunnistamisessa ja arjessa tukemisessa.

Alueelliseen hankevalmisteluun ilmoittaudutaan Webropol-lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/7D0D5E4E0E9ADF33 12.8.2024 mennessä. Ilmoittautumislomakkeella kysytään yhteystietoja. Lisäksi lomakkeella voi kertoa ideoista, miten haavoittuvassa asemassa olevat lapset, nuoret ja perheet voidaan tunnistaa, heitä arjessa tukea ja heidän hyvinvointiaan edistää. Hankeideointiin osallistuminen ei sido ilmoittautujaa hankkeen toteutukseen. Hanke-esityksen osapuolista ja niiden roolista (päätoteuttaja, osatoteuttaja ja yhteistyökumppani) sovitaan yhteisessä hankevalmistelussa.

Jaa sivu