erivärisiä kiviä

Sosiaalisen kuntoutuksen käytäntö- ja kehittäjäfoorumi

06.11.2023 - 06.11.2023 Tampere

Tervetuloa Sosiaalialan osaamiskeskus Pikassoksen alueen eli Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Satakunnan alueiden Sosiaalisen kuntoutuksen käytäntö- ja kehittäjäfoorumiin!

Foorumin ensimmäinen tapaaminen toteutuu maanantaina 6.11.2023 klo 12:00 – 15:30 livenä Tampereella. Paikka tarkentuu.

Jatkossa kokoontumiset toteutuvat pääosin etänä. Foorumi kokoontuu 3–4 kertaa vuodessa.

Foorumi on tarkoitettu sekä sosiaalista kuntoutusta asiakastyössä tekevien ammattilaisille että sosiaalisen kuntoutuksen palvelua johtaville ja kehittäville ammattilaisille. Foorumi on suunnattu Pikassos-alueen eli Pirkanmaan, Satakunnan ja Kanta-Hämeen alueilla eri sektoreilla ja toimintaympäristöissä työskenteleville ammattilaisille.

Olet tervetullut foorumiin esimerkiksi, mikäli työskentelet hyvinvointialueen sosiaalihuollossa sosiaalisen kuntoutuksen keinoin tai kolmannella sektorilla sosiaalista kuntoutusta tarvitsevien ihmisten kanssa.

Foorumin tarkoituksena on jakaa kokemuksia sosiaalisen kuntoutuksen käytänteistä ja kehittämisen suunnista, tarjota kollegiaalista tukea sosiaalisen kuntoutuksen ja sen kehittämisen parissa toimiville sekä kirkastaa näkymää sosiaalisen kuntoutuksen tulevaisuudesta. Tavoitteena on avointa keskustelua mahdollistava, moniääninen foorumi.

Ensimmäisellä tapaamisella tutustutaan, keskustellaan foorumin toiminnasta sekä kuullaan ja vaihdetaan ajatuksia sosiaalisen kuntoutuksen käsitteestä.

Voit ilmoittaa halukkuudestasi osallistua foorumiin sekä ilmoittautua ensimmäiseen tapaamiseen oheisen lomakkeen kautta: https://link.webropol.com/s/soskufoorumi

Ilmoittautumisen yhteydessä voit vastata alla oleviin kysymyksiin, jotka auttavat meitä valmistelemaan tulevaa tapaamistamme:

  • Kerro millaista kokemusta sinulla on sosiaalisesta kuntoutuksesta ja / tai sen kehittämisestä.
  • Kerro omasta roolistasi sosiaalisen kuntoutuksen kokonaisuudessa maakunnassasi (tai muualla).
  • Mikä on mielestäsi keskeisintä sosiaalisessa kuntoutuksessa?
  • Mitä asiaa sosiaaliseen kuntoutukseen liittyen haluaisit erityisesti pohtia tällä foorumilla?
  • Onko alueellasi sosiaaliseen kuntoutukseen liittyvää materiaalia, jonka haluaisit välittää verkostolle? Esim. prosessikuvausta, opasta, mallia tai muuta. Jos on, voit halutessasi liittää sen tähän tai toimittaa sähköpostitse allekirjoittaneelle.

Terveisin foorumin koollekutsujat Anna Pekkarinen, Seija Junno ja Minka Leino-Holm

Lisätietoja allekirjoittaneelta!

 Minka Leino-Holm

Kehityspäällikkö (YTM, laillistettu sosiaalityöntekijä)

Sosiaalihuollon asiantuntija, Satakunnan Tulevaisuuden sote-keskus -hanke

minka.leino-holm@pikassos.fi

Jaa sivu