UCPori Klubi: Ikäsyrjinnän syyt ja seuraukset yrityksissä, työpaikoilla ja yhteiskunnassa (in English)

31.05.2023 - 31.05.2023 Porin yliopistokeskus

Satakuntalaisyrityksille ja -yhteisöille suunnatun UCPori Klubin Teemabrunssit jatkuvat Porin yliopistokeskuksessa! Kevään brunsseilla esitellään Porin yliopistokeskuksen yksiköiden uudet professorit. Liity klubiin ja saat ensimmäisenä tiedon tulevista tilaisuuksista: ucpori.fi

Tervetuloa!

 

Keskiviikko 31.5.2023 klo 9-10

Ikäsyrjinnän syyt ja seuraukset yrityksissä, työpaikoilla ja yhteiskunnassa

Catherine Elliott O’Dare toimii sosiaalipolitiikan Assistant Professorina Trinity College Dublinissa (TCD) Irlannissa. Keväällä 2023 hän on vierailijana Porin yliopistokeskuksessa, Tampereen yliopiston Porin yksikössä.

Elliott O’Daren tutkimusintressit kohdistuvat ikääntymiseen ja sen sosiaalisiin aspekteihin, kuten työelämään, yhteiskuntaan ja ikäsyrjintään. Lisäksi hän on tutkinut sukupolvien välistä ystävyyttä ja solidariteettia ikääntymisen voimavarana.

Elliott O’Dare on julkaissut alansa merkittävissä tieteellisissä lehdissä ja tekee koulutusyhteistyötä eurooppalaisten yritysten ja organisaatioiden kanssa ikäsyrjintään sekä sukupolvien välisiin suhteisiin työelämässä ja työpaikoilla liittyvissä kysymyksissä. UCPori Klubin teemabrunssilla professori Catherine Elliott O’Dare kertoo erityisesti ikäsyrjintään liittyvästä tutkimuksestaan sekä näkemyksistään ikäsyrjinnästä ja sen syistä ja seurauksista yrityksissä, työpaikoilla ja yhteiskunnassa.

Catherine Elliott O’Dare esitelmöi englanniksi.

Ilmoittaudu mukaan teemabrunssille perjantaihin 26.5. mennessä osoitteessa ucpori.fi.

Jaa sivu