Avoimia kirjoja pöydällä.

Opinnäytetyöt Satakunnan hyvinvointialueella

14.5.2024

Satakunnan hyvinvointialueen tarjoamat opinnäytetyöaiheet kootaan jatkossa Satainno-sivustolle.  Aiheita voivat ilmoittaa kaikki hyvinvointialueen yksiköt. Yksiköt ilmoittavat itse opinnäytetyöaiheensa aihepankkiin tällä lomakkeella. Satainno-sivustolle jo ilmoitettuja opinnäytetyöaiheita pääset katsomaan täältä.

Hyvinvointialueen opinnäytetyöohjeessa on kerrottu, mitä tulee ottaa opinnäytetöiden osalta huomioon. Aiheen ilmoittajan on hyvä perehtyä ja ottaa nämä ohjeistukset huomioon aihetta ilmoittaessaan, jotta ilmoitetut aiheet ovat toteuttamiskelpoisia.  Esimerkiksi ammattikorkeakoulujen perusopiskelijoiden opinnäytetöiden aineistonkeruut eivät voi kohdentua asiakkaisiin, potilaisiin tai omaisiin.

Opinnäytetyön ohjaus on oppilaitoksen vastuulla. Aiheen ilmoittaja voi kuitenkin päättää ja sopia itse opiskelijan kanssa, millaista tukea oppilaitoksen ohjauksen lisäksi opinnäytetyön tekemiseen voidaan tarjota.

Opiskelijan tulee hakea hyvinvointialueella tehtävään opinnäytetyöhön tutkimuslupa. Opinnäytetyöohje ja tutkimuslupahakemus löytyvät Satakunnan hyvinvointialueen tkio-sivuilta.

Lisätiedot Satainnon aihepankista Kirsi Harjula kirsi.harjula@sata.fi

Lisätiedot tutkimusluvista tutkimuspalveluista tutkimuslupa@sata.fi

Jaa sivu