Kuva on vaokuva. Kuvassa näkyy puupalikkatorneja ja käsiä, jotka rakentavat torneja

“Miltä Satakunnan sotealan TKI-toiminta näyttää?” – Kyselyllä tietoa Satakunnan TKI-toiminnan nykytilasta ja haasteista

27.3.2024

Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoimassa hankkeessa “sosiaali- ja terveysalan tiekartta Satakuntaan  2025-2030” kartoitetaan alueen TKI-toiminnan tilaa eri organisaatioissa kyselyn avulla. Tavoitteena on kerätä näkemyksiä siitä, millaisia rakenteita ja kumppanuuksia Satakunnassa tulisi TKI-toiminnassa olla.

Satakuntaan sosiaali- ja terveysalan toimivin TKI-toiminnan tiekartta

Hankkeessa luodaan tiekartta sosiaali- ja terveysalan TKI-toiminnalle vuosille 2025–2030. Tiekarttaan sisältyy kumppanuusverkoston roolit, tehtävät sekä TKI-toiminnan painopisteiden kuvaukset. Lisäksi se kattaa TKI-rahoitukset, joita kumppanuusverkosto tulee käyttämään. Tiekartan tavoitteena on antaa alueen sotealan TKI-toiminnalle raamit, jotka edistävät ja mahdollistavat kumppanuusverkoston toimintaa.

Osallistu organisaatiosi kanssa kartoitukseen

Satakunnassa toimivia organisaatioita toivotaan kokoamaan organisaationsa sisällä yhden yhteisen vastauksen kyselyyn. Sen tavoitteena on kerätä arvokasta tietoa alueen nykytilasta, haasteista ja mahdollisuuksista TKI-toiminnassa. Kyselyn täyttämiseen on arvioitu menevän enintään 15 minuuttia. Osallistumalla kyselyyn organisaatiot auttavat luomaan vahvaa perustaa Satakunnan sotealan TKI-toiminnan tulevalle kehitykselle.

Kyselyyn vastaaminen on mahdollista 3.4.2024 asti. Kyselyyn voi vastata täällä.

Yhteiskehittämisen lähtökohdista kohti tiekarttaa

Hankkeen ensimmäinen työpaja järjestetään 25.4.2024 klo 8:30–12. Työpaja tarjoaa tilaisuuden syventyä alueen sotealan TKI-toiminnan haasteisiin ja mahdollisuuksiin sekä verkostoitua muiden toimijoiden kanssa.

Lue lisää hankkeesta täällä.

Jaa sivu